COLLECTMET needs you

COLLECTMET is  eenvoudig: elke zondag halen we op de markt van Abattoir in Anderlecht overschotten van de marktkramers op en delen we die uit aan gezinnen in nood. Aan kinderen en families die elke zondagnamiddag in dikke rijen aanschuiven. Vaders, moeders, grootvaders en grootmoeders die zelf de centen niet hebben om fruit en groenten te kopen voor hun kroost. Op deze manier helpen we niet alleen families in nood, we zorgen er tegelijk voor dat er een einde wordt gemaakt aan de ‘food waste’! Je kunt ons helpen...

Elke week weer tonen nog meer marktkramers hun hart, elke week weer zijn ze met meer. Elke week weer dikt de rij met families in nood aan en vinden ze hun weg naar COLLECTMET. Op dit moment kunnen we de vraag jammer genoeg niet meer aan. Dat betekent niet dat we stoppen, dat betekent wel dat we nieuw en beter materiaal nodig hebben om efficiënter te werk te gaan om voedsel op te halen, dat betekent dat we middelen nodig hebben om vrijwilligers beter op te leiden en te begeleiden. Stoppen is geen optie, een stevige en professionele basiswerking opzetten, des te meer.

We zijn dan ook gestart met een growfundingscampagne om kost wat kost te vermijden dat dit project zijn einde zou kennen. Het zou dan ook geweldig zijn mochten mensen uit Brussel en ver er buiten op de hoogte zijn van deze campagne en ons alsnog kunnen steunen! Je kan al storten vanaf 10€ en dat de tijd dringt hoeft niet gezegd! De growfundingscampagne loopt af op zondag 25 december!

Doneren kan op volgende link: https://www.growfunding.be. ‘Collectmet in beeld’ kan je hier bekijken :

Meer info:
Contact: Steffen Van Wymeersch – 0479 / 87.97.01 – steffen@cultureghem.be
www.cultureghem.be
Find us on Facebook