BARATTOIR geopend

Cultureghem presents: BARATTOIR, een rustpunt, een restaurant, een plek om een goed boek te lezen, een café,… Barattoir wordt de plek die jij zoekt en biedt een unieke gelegenheid om tot rust te komen in hartje Kuregem op de site van Abattoir...

En het moet gezegd, alle ingrediënten zijn aanwezig! Summercocktails in 2.0 versie, een veilige speelomgeving voor de kleinste ketjes onder ons, een portie ruimte in de stad, ... Kortom, een ontmoetingsplaats voor jong en oud!

Op maandag 24 Augustus opende BARATTOIR voor het eerst ! Op het menu naast verse soep, een lekkere dagschotel (vegetarische pasta) en een uitzonderlijk lekker en verfrissend drankje op basis van gember. En dat alles in een gemoedelijk, ietwat ongewoon kader. Een stunt van het Cultureghem team en hun vele vrijwillige medewerkers.

Van maandag tot woensdag gooien ze de deuren telkens open (ook al zijn er geen deuren) tussen 11u00 en 16u00! Zij die hun knorrende magen niet langer de baas blijven, geen nood. Onze vrienden van de sociale restaurants (EAT, Groot Eiland, Cosmos) voorzien dagelijks jouw ‘plat préféré’ aan wel heel democratische prijzen. Een betere plaats om je collega, je buurvrouw of toevallige passant beter te leren kennen, is er niet !

 

Pendelaars, Brusselaars, mama’s & opa’s…. ’Den Barattoir’ is van U !

Praktisch:

waar: overdekte markt, Abattoir Anderlecht, Ropsy Chaudronstraat 24, 1070 Anderlecht
wanneer: maandag - dinsdag - woensdag van 11u - 16u
wat: eten, drinken, spelen en ontmoeten
prijs: drank 1€ - 2€, eten 1,5€ - 5€

voor meer info, aarzel niet: info@cultureghem.be