Vrijdag 10 juni: VOKA op werkbezoek bij Abatan

Vrijdag 10 juni heeft Abatan het genoegen als gastheer te mogen optreden voor een debatvoormiddag rond het thema "Het belang van ondernemerschap voor de leefbaarheid van Brussel".
Deze voormiddag kadert in het Voka-programma "Onderneming & Politiek en richt zich tot leden van de Commissie voor Brussel en de Vlaamse Rand van het Vlaams Parlement en de Nederladstalige leden van het Brussels Hoofdstedelijk Parlement.

Programma en genodigden

Dhr Joris Tiebout, Afgevaardigd Bestuurder van Abatan nv en Voorzitter van het Voka - Comité Brussel treed op als gastheer, samen met Luc Blancke, voorzitter van Abatan nv, Paul Thielemans, Public Relations Manager, en Jo Huygh, Projectmanager van het Project Abatan 2020.
De genodigden zijn hoofdzakelijk bedrijfsleiders van Brusselse ondernemingen. Zij komen eerst en vooral kennismaken met Abatan nv (er is een rondleiding voorzien) en zullen het daarna tijdens een werklunch onder meer hebben over de creatie van werkgelegenheid voor de lokale bevolking, maar ook over het creëren van lokale dynamiek en leefbaarheid.

Programma

9u30: ontvangst
9u45: Voorstelling van Abatan
10u15: Rondleiding in het bedrijf
11u30: Werklunch met debat
13u30: Einde werkbezoek

Wie hierover meer inlichtingen wil, kan steeds contact opnemen met ons secretariaat.