Theatervoorstelling GULFSTREAM bij Abattoir

Wie graag met zijn kinderen/scholieren een leuk theaterstukje bijwoont, die moet beslist even verder lezen. Vanaf maandag 24 tot en met donderdag 27 november organiseert 'La Station' in de Kelders bij Abattoir het toneel GULFSTREAM, i.s.m. vzw Cultureghem. Gulfstream is een fabel voor en over jong volwassenen die uitnodigt tot ontspanning en reflectie. Meer...

Ving en Gurnst, twee jonge jongens, graven een gigantische tunnel onder hun stad, een doorgang naar een andere wereld waar alles mogelijk lijkt, waar alles nog te veroveren valt : een nieuwe wereld. Om zich er van te vergewissen niet gevolgd te worden, bouwen ze een houten schutting voor hun tunnel.

Het publiek is getuige van de laatste momenten van deze daad. Plank na plank, zal het de verschillende opofferingen ontdekken, die de twee jongens zullen moeten maken.

Terwijl ze hun tunnel graven, emmer aarde per emmer aarde, nemen ze afscheid van hun geliefde spullen, spelen ze nog eenmaal hun favoriete spel en herinneren ze zich de meest absurde scènes uit het dagelijks leven, dat ze achter zich zullen laten.

Dit toneel is bestemd voor 10+ en kost 3 euro per bezoeker. De opvoeringen vinden plaats telkens om 10u en om 14u (uitgezonder woensdag en donderdag is er enkel een sessie om 10u) in de Kelders bij Abattoir. Inkom via de ingang 2 van de Kelders, vlakbij het onthaal van Abattoir.

Metro: Delacroix of Clemenceau (lijn 2 en 6) - Fietsenstalling beschikbaar aan de hoofdinkom van Abattoir, Ropsy Chaudronstraat 24, Anderlecht

 

INFO EN RESERVATIE : info @ cultureghem.be