Stem snel voor Boeremet !!!

De Boeremet, het onvermijdelijk rendez-vous op de donderdagavond op de site van de Abattoir, is in de categorie ‘Evening experience’ van de visit.brussels Awards 2015 genomineerd. En U kan ons helpen om verkozen te worden! De stemronde wordt afgesloten op 22 februari om middernacht.

Op 26 maart 2015 vindt de jaarlijkse ceremonie van de visit.brussels awards plaats. Deze benoemt de beste toeristische initiatieven en projecten die bijgedragen hebben tot de promotie van Brussel hier en in het buitenland.

Al drie jaren achtereen is de Boeremet genomineerd in de categorie ‘Evening experience’ maar nog nooit ging het met de erkenning lopen. Nochtans is het de grootste wekelijkse after-work party van de hoofdstad. De categorie beloont het concept dat bijgedragen heeft tot de rijkdom van de Brusselse avonden.

Reeds meer dan 3 jaar zet ons team zich in om van donderdagavond elk week een knotsgekke avond te maken en op deze manier is de Boeremet the place to be geworden.

Langs deze weg solliciteren we dan maar wat graag jullie steun. Gelieve ons uw stem te geven door op deze link te klikken http://visitbrussels.be/bitc/BE_nl/minisite_visitbrusselsawards/content/...

Dit vraag maar een kleine inspanning maar het is voor ons heel belangrijk. We rekenen op u!