Erotische hoogdagen bij Abattoir

21 jaar reeds laat het Eroticafestival België op haar grondvesten daveren… 21 jaar feest! Al vele jaren vindt dit festival plaats bij Abattoir, in de Kelders. Dit jaar maakt het Eroticafestival zich klaar voor een editie die nog intenser, nog gekker, nog spraakmakender zal zijn... Het festival vindt plaats van donderdag 28/2 tot zondag 3/3/2013

Wat mogen jullie verwachten ? Nieuwe themabars, een plejade van nieuwe artiesten vanuit gans Europa, fantastische, adembenemende modellen die door de gangen van de Kelders flaneren en natuurlijk de sexy serveuses waarbij u even stoom kunt aflaten bij een verfrissend glas. En uiteraard zijn ook een groot aantal producers, X-sterren en andere VIPS van de partij.

Ook de dames worden niet vergeten. Noteer alvast de stomende ‘Ladies Night’ die doorgaat donderdag 28 februari vanaf 20 uur. Wees erbij!

Meer dan ooit trekt het Eroticafestival de kaart van de internationalisering met gerenommeerde artiesten uit Groot-Brittannië, Frankrijk, Italië, Spanje, Oost-Europese sterren. Ook vanuit Argentinië komen bloedmooie artistes.

Deze editie ontvangt vanzelfsprekend ook het 10de seizoen van de ‘Temptation Car Wash’ met het spetterende internationale professionele kampioenschap ‘Speciale Topless’ en voor het eerst een wedstrijd voor amateurs, waarvan de winnaar een stomende week Ibiza kan winnen.

Niets wordt dus over het hoofd gezien en iedereen zal ruimschoots aan zijn/haar trekken komen. Voor wie de 4 dagen niet voldoende zijn, wordt vanaf 25 februari een webcam geïnstaleerd zodat iedereen in realtime de voorbereidingen kan meemaken. Kijk op www.eroticabrussel.be en ontdek het Festival zoals u het nog nooit heeft gezien.

Dus niet vergeten, reserveer nu al uw bezoek en laat het feest beginnen!

Geniet 5 euro korting op de inkomprijs ! Hieronder is een kortingsbon die u kunt afprinten en bij afgifte hiervan aan de kassa van de beurs te gelde maken. Ook het grondplan van de beurs vindt u hieronder.