Boeremet wint Award 'Best Evening Experience'

Gisterenavond vond in de mooie locatie van Albert Hall te Etterbeek de uitreiking plaats van de Visit Brussels Awards 2014. Boeremet was bij de drie genomineerden in de categorie 'Best Evening Experience'. De jury én het publiek lieten hun stem horen en stemden voluit voor onze Boeremet. Zo krijgt onze wekelijkse afterwork party nog maar eens de waardering die het meer dan verdient ! Een dikke pluim voor alle Boeremet-medewerkers én uiteraard onze fans !

De trophee werd door overhandigd door Brussels Schepen van Toerisme Philippe Close, tevens Brussels parlementslid. Onze medewerkster en tevens bezielster van de Boeremet, Stephanie Leskens, op de foto hieronder, nam de award maar wat graag in ontvangst en dankte het ganse team van Boeremet én van Visit Brussels.

Onze afterworkparty neemt nu echt wel resoluut haar plaats in binnen het Brusselse evenementenlandschap. Na de uitreiking ontvingen we heel wat felicitaties van de 450 aanwezige professionals uit de eventsector. Zij weten immers meer dan wie ook wat het betekent om week na week zoveel volk op de been te krijgen, en dan nog in de kanaalzone, voor één keer dus niet in het centrum van de stad. We danken al wie voor Boeremet gestemd heeft en we gaan vanaf 16 april terug overschakelen op wekelijks ritme ! Feeeeeesten.... bij Abattoir, Waar Brussel Leeft !

 

Hieronder een overzicht van persknipsels over de Awards Ceremony: